Η Εταιρεία

  1. Αρχική
  2. Η Εταιρεία

media/image/Banner_Desktop_Unternehmen.jpg

 

Από την ίδρυσή της το 1990, η Audiotec Fischer εξελίχθηκε από έναν εξειδικευμένο κατασκευαστή σε έναν παγκόσμιο ηγέτη σε καινοτόμα προϊόντα ήχου, που απολαμβάνει υψηλού επιπέδου διεθνούς αναγνώρισης. 

Ως πιστοποιημένη εταιρεία DIN EN ISO 9001: 2015 και DIN EN ISO 14001: 2015, παραδίδουμε τις μάρκες μας BRAXHELIX και MATCH σε περισσότερες από 50 χώρες όπως επίσης και διάφορα εξαρτήματα  ήχου σε πολλούς γνωστούς κατασκευαστές αυτοκινήτων παγκοσμίως.

 

Κατασκευασμένο στη Γερμανία

Για εμάς, η ετικέτα "Made in Germany" ήταν κάτι περισσότερο από απλώς μια ονομασία προέλευσης: είναι μια υπόσχεση ποιότητας για την οποία όλοι στο εργοστάσιο στο  Schmallenberg αισθάνονται δεσμευμένοι και επεκτείνονται πολύ πέρα ​​από τα εσωτερικά τμήματα της εταιρείας. Η συνεργασία μας με διάφορους τοπικούς προμηθευτές αντικατοπτρίζει την προτίμησή μας για τα υψηλότερα ποιοτικά εξαρτήματα «Made in Germany» και είναι ένα λαμπρό παράδειγμα των υψηλών προτύπων που δίνουμε στην ανάπτυξη των προϊόντων μας. Μικρές αλυσίδες εφοδιασμού , επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο και οι σωστές διαδικασίες μας εξασφαλίζουν μόνο τα καλύτερα αποτελέσματα.

Ανάπτυξη και υποστήριξη

Η Audiotec-Fischer διαθέτει περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη και κατασκευή προϊόντων HiFi αυτοκινήτου και οικιακού ήχου. Από το αρχικό brief έως το τελικό προϊόν, όλα τα εξαρτήματα συναρμολογούνται εσωτερικά με μοναδικό σκοπό την αναπαραγωγή ακουστικών σημάτων όσο το δυνατόν αυθεντικότερα, βελτιστοποιώντας ακόμη περισσότερο τον ήχο. Είναι ακριβώς αυτό το είδος νοοτροπίας  που ξεχωρίζει την Audiotec Fischer. Σε σύγκριση με σχεδόν όλους τους ανταγωνιστές μας που έχουν αναπτύξει και κατασκευάσει τα προϊόντα τους από προμηθευτές στην Άπω Ανατολή, γίνεται σαφές γιατί εκτιμούμε το σύνθημα «Made in Germany». Βασιζόμαστε αποκλειστικά στη δική μας εμπειρία και προσοχή στη λεπτομέρεια με τρόπους που δεν μπορείτε να περιμένετε από έναν εξωτερικό προμηθευτή . Στη φάση ανάπτυξης η έκφραση "θα το κάνουμε μόνοι μας" υποστηρίζεται από υπερσύγχρονα εργαλεία λογισμικού και hardware , τα οποία επιτρέπουν την ευέλικτη και ταχεία προσαρμογή των προϊόντων στις τρέχουσες απαιτήσεις της αγοράς. Η άμεση ανατροφοδότηση μεταξύ του τμήματος υπηρεσιών, παραγωγής και ανάπτυξης δημιουργεί επίσης την ιδανική βάση για μια διαδικασία συνεχούς βελτίωσης.
Ανεξάρτητα από το πόσο ενθουσιώδεις είναι οι πελάτες μας για τα προϊόντα μας, δεν μένουμε μόνο σε αυτό. Η ανάπαυση σε αυτές τις δάφνες είναι ένα βήμα προς τα πίσω - και ως εκ τούτου οι προγραμματιστές της Audiotec-Fischer δεν κουράζονται ποτέ να αναρωτιούνται, να βελτιώνουν και να βελτιστοποιούν κάθε λεπτομέρεια ξανά και ξανά.
Η τέλεια εξυπηρέτηση μπορεί να είναι γρήγορη, αποτελεσματική και φιλική προς τον πελάτη μόνο αν γνωρίζεις τα προϊόντα σου μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Αυτό δείχνει για άλλη μια φορά το πλεονέκτημα της εσωτερικής ανάπτυξης και παραγωγής. Μας επιτρέπει να απαντήσουμε γρηγορότερα σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα μας σε σύγκριση με οποιονδήποτε από τους ανταγωνιστές μας που απλώς διανέμουν ένα προϊόν. Είμαστε περισσότερο από τεχνικά ικανοί στα προϊόντα μας, τα γνωρίζουμε μέχρι τον τελευταίο πυκνωτή και αυτό μας δίνει την τεχνογνωσία  για να παρέχουμε πραγματικά εξειδικευμένη υποστήριξη. Η υπηρεσία μας καλύπτει όλες τις πτυχές που θα περίμενε κανείς - από τη συμβουλή για το προϊόν πριν από την αγορά μέχρι την τηλεφωνική βοήθεια με την εγκατάσταση και στην εξαιρετικά απίθανη περίπτωση σφάλματος, τη γρήγορη επισκευή.
Ωστόσο, αυτό δεν είναι μόνο - η δημιουργία ΕΤΟΙΜΩΝ ρυθμίσεων ήχου ειδικά για κάθε όχημα για τους ενισχυτές MATCH DSP είναι επίσης μέρος των καθημερινών εργασιών μας, και ο λόγος για αυτό είναι αρκετά απλός, θέλουμε να έχετε το καλύτερο.

Διαχείριση ποιότητας σύμφωνα με το DIN EN ISO 9001: 2015
 

Εάν είστε άμεσος προμηθευτής της αυτοκινητοβιομηχανίας, πρέπει να ορίσετε διαφορετικά πρότυπα ανάπτυξης και κατασκευής, όπως συμβαίνει συνήθως στον τομέα του ανταγωνισμού. Επομένως, σήμερα όλα τα προϊόντα της Audiotec Fischer σχεδιάζονται και παράγονται σύμφωνα με τα εξαιρετικά απαιτητικά πρότυπα και οδηγίες των γνωστών κατασκευαστών αυτοκινήτων. Κάθε μεμονωμένο προϊόν δεν υπόκειται μόνο σε δοκιμή 100% στην τελική επιθεώρηση, αλλά είναι σε μεγάλο βαθμό ανιχνεύσιμο ακόμη και στο μικρότερο συστατικό στη διαδικασία παραγωγής του. Αυτό διασφαλίζει ότι θα έχετε την ποιότητα που περιμένετε από ένα προϊόν της Audiotec Fischer.
Για το λόγο αυτό, η Audiotec Fischer έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με το DIN EN ISO 9001: 2015 από το 2005 και παρακολουθεί τακτικά ανεξάρτητους ελεγκτές.

Παραγωγή και δίκτυο παράδοσης.

Τα πολύπλοκα προϊόντα ήχου απαιτούν όχι μόνο εμπειρία και τεχνολογικές γνώσεις στη φάση ανάπτυξης, αλλά και προσεκτική φροντίδα στην παραγωγή.
Γι 'αυτό η Audiotec-Fischer κατασκευάζει τα περισσότερα από τα προϊόντα της απευθείας στο Schmallenberg, για να εγγυηθεί την τέλεια ποιότητα. Εδώ, τα υψηλότερα πρότυπα εφαρμόζονται σε ολόκληρη τη διαδικασία κατασκευής, επειδή ως προμηθευτής γνωστών κατασκευαστών στην αυτοκινητοβιομηχανία, είναι απαραίτητη η πλήρης επιθεώρηση κάθε προϊόντος. Για το λόγο αυτό, δημιουργήσαμε ένα πολύ σχολαστικό σύνολο πρωτοκόλλων παραγωγής και μέτρησης.
Δεν έχει σημασία εάν ένα προϊόν προορίζεται για έναν λιανοπωλητή ή έναν κατασκευαστή αυτοκινήτων. Το επίπεδο ποιότητας και η διαδικασία δοκιμής για να επιβεβαιωθεί αυτό, είναι ακριβώς η ίδια. Η τεράστια προσοχή μας στη λεπτομέρεια φτάνει σε σημείο που, (για παράδειγμα, με τους ενισχυτές μας), μπορούμε να εντοπίσουμε κάθε μεμονωμένο κομμάτι στην κατασκευή του, μέχρι τον αρχικό προμηθευτή, εξαλείφοντας έτσι τους αδύναμους συνδέσμους στην αλυσίδα. Μόλις ένα προϊόν συναρμολογηθεί, δοκιμαστεί και συσκευαστεί, θα προετοιμαστεί για αποστολή και στη συνέχεια θα μεταφερθεί μέσω της συντομότερης δυνατής διαδρομής για να διασφαλιστεί ότι θα φτάσει στους πελάτες μας παγκοσμίως σε γρήγορο και λειτουργικό τρόπο.

Περιβαλλοντική διαχείριση σύμφωνα με το DIN EN ISO 14001: 2015
 

Ως μια καινοτόμος και προσανατολισμένη στο μέλλον εταιρεία, είναι απαραίτητη η ενσωμάτωση ενός τυποποιημένου συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Audiotec Fischer GmbH έχει πιστοποιηθεί επίσης σύμφωνα με το DIN EN ISO 14001: 2015 από το 2014. Με αυτήν την πιστοποίηση, θέλουμε να πληρούμε όχι μόνο νομικές ή κανονιστικές απαιτήσεις, αλλά και να εκφράσουμε την αίσθηση ευθύνης μας απέναντι στο περιβάλλον.

Πωλήσεις και μάρκετινγκ

Με όλη την αγάπη για τα προϊόντα μας - χωρίς μια τέλεια δομημένη εσωτερική διαδικασία, αυτό δεν θα μπορούσε να υλοποηθεί ούτε να φτάσει στον πελάτη. Από την επεξεργασία παραγγελιών έως τις προμήθειες και τους λογαριασμούς πελατών, οι ομάδες μας διασφαλίζουν ότι όλα λειτουργούν ομαλά.  Επίσης αξιοσημείωτο είναι το γεγονός,  ότι το μάρκετινγκ μας γίνεται και εξελλίσεται επίσης εσωτερικά. Δεν αφορά μόνο το σχεδιασμό καταλόγων ή διαφημίσεων  σε έντυπα μέσα. Συσκευασίες, οδηγίες λειτουργίας, data sheets ακόμα και  φυλλάδια - όλα δημιουργούνται εσωτερικά στο Schmallenberg. Φυσικά, αυτό περιλαμβάνει επίσης τη συνεχή συντήρηση του ιστότοπού μας καθώς και τις εταιρικές παρουσιάσεις σε δίκτυα κοινωνικών μέσων, όπως το Facebook.

Ορόσημα Audiotec Fischer